¡Buenos días!

¿
Que tal? Estamos bien. Stefan tiene snus, ahora está satisface.  ¡Mi mejor mamá siempre arregla todo!

Men hemlängtat blev bara värre. Har längtat så mycket efter min mamma senaste dagarna, så jag är superkänslig och gråter hela tiden. Har aldrig varit ifrån min mamma såhär länge. Även om det har gått perioder där vi inte setts, känns det här annorlunda. För möjligheten att träffas innan vi anländer till Dalarna är begränsad.. typ fyra veckor kvar. Samtidigt som det kändes jättesorligt igår när vi var på middag och Hellan och My, när vi insåg hur lite tid vi har kvar tillsammans. Vi bestämde iallafall att överlämna La caravana en vecka tidigare en planerat och bo hos dem sista veckan. Supernice! Vi hinner umgås mer, dessutom sparar vi in en veckas hyra till bensinpengar istället.

Hösten har blivit mer påtaglig även här. Det har varit regnigt och kallt i ett par dagar. Alltså typ 8 grader på natten, men dagarna är fortfarande väldigt behagliga. Men det är tur att vi har elelementet, isoleringen är sådär. Elementet funkar riktigt bra. Förutom när vi har grannar som delar samma elstolpe och som också har ett elelement. Då får man frysa i omgångar, turas om att ha det påslaget, annars ryker elen helt och hållet. Propparna går. 

Idag skiner solen, den värmer skönt. Det blir en promenad på stranden, plugg och matlagning. Sen blir det kanske en film på datorn.. men vi är så vansinnigt trötta på dessa filmer. Vi har haft typ 7 att jobba med sedan vi åkte. Babe, Goodnight mummy (fast dubbad på tyska), New Girl säsong 4, Inside out, Le grand bleu, A knight tale i vhs kvalite och en underbar jävla jul där den tar slut efter förtexterna. Ni hör ju själva utbudet. Internetet når inte upp till husvagnen och att döma efter bilduppdateringar som tar flera månader att genomföra, så har jag inte ens tänkt tanken att försöka ladda ner någon film. 

Vi har ätit frukost. Knäckebröd (vi har hittat wasaknäcke) med avokado, kaffe, yoghurt med granola, apelsin. Vi skolkar idag.. eller om ärligheten ska fram så försov vi oss, det blev verkligen senare än vi tänkt oss igår men det var också en mycket mycket trevlig kväll. 

Njut av dagen mina fina älskade vänner. Det ska vi göra. Saknar er väldigt mycket. Stefan hälsar att han nu har det råbra, snus och kaffe, "sovmorgon"... ;) 

Besos! 
 
Lite bilder från miljön runt om där vi bor. Det är verkligen vackert. 🙏