Hola. 

Idag är det måndag. Lunes på spanska. Vi dricker kaffe, väntar på att tvätten ska bli klar och njuter av havsutsikten. Havet är helt magiskt vackert idag och jag skulle vilja dra ut på en båttur.. men vi har för mycket att göra. Tvätten ska hängas, det ska diskas, handlas, lagas mat och det ska tydligen städas också. Som vanligt är det BOMBNEDSLAG. Det blir ingen båttur.

Förlåt för att jag är dålig på att uppdatera, men datorn är inte alltid så lockande och vi har "fullt upp" med att leva, andas och vara. Det kommer bli bättre när vi börjar skolan nästa måndag, då kommer jag behöva datorn varje dag.. Ja, skolan börjar på måndag, shit vad fort allt har gått!! Tiden bara springer iväg. Men det är sen gammalt. 

Vi har iallafall haft semester på semestern. Vår underbara älskade extrafamilj har varit hos oss på besök. Norboligan kom med kärlek och min hemlängtan blev mättad. TACK! 
Vi har hängt i Tarragona och vi har haft det så JÄVLA FETT. Vi checkade in på en camping, som absolut inte imponerade på oss.. men vi hade fullt upp med strandhäng, att testa Tarragonas restauranger och dra på utflykter så det gjorde inte så mycket. Vi var till ett ställe som heter Waikiki Cala Fonda. Vilken guldgruva. Vi packade kall dryck, köpte med oss falafel, slängde upp packningen och barnen på våra ryggar. Sen promenerade vi genom ett naturreservat i kanske 20 minuter, som tur var fick vi lite hjälp med vägen dit av två andra som skulle dit. Det var en ganska tuff promenad med mycket klättring... Sen kom vi fram till paradiset. Där hängde vi en hel dag och hade det magiskt bra. 

Livet i husvagnen flyter men vi har lite problem med var fan vi ska stå. Fricampa i spanien är inte det lättaste. Dels för att det rycks i dörrar på nätterna, man kan inte lämna den utan uppsikt utan att oroa sig för att någon ska göra inbrott och man får inte ens ställa ner stödbenen, då kan man få böter.. polisen här är inte direkt några charmtroll.

Hur som helst, den campingen som vi tänkte att vi skulle bo på har bestämt sig för att stänga sista september.. det känns sådär. Vi har iallafall kontakt med en annan camping, dessvärre lite längre ifrån Barcelona, men buss och tågkommunkationen är bra så vi får leva med det. Där kommer vi bo billigt under september. Därefter funderar vi på att försöka bo in oss i något rum eller lägenhet.. som ni vet är husvagnen .. trött .. minst sagt! Men, vi är inte oroliga. Vi har vänner som kommer hjälpa oss att hitta något.

Från det ena till det andra.. man är med om mycket när man reser runt såhär. Vissa har tur andra har inte det. Jag och Stefan har kanske inte haft det bästa flytet hela tiden.. droppen var när vi skulle hänga på stranden i Badalona. Vi parkerar på en parkering (där vi vet att vi inte får stå). Men, ingen av oss orkar läsa fler skyltar och vi gjorde som dom andra... parkerade där ändå... det skulle vi ABSOLUT inte ha gjort. Stefan gick iväg för att handla lite och kommer tillbaka och berättar att vår bil är borta. Då har den såklart blivit bortbogserad. Det var bara att ringa, på knacklig spanska lyckades jag ändå förstå att dom hade vår volvo (el volvo) ... vi fick en adress och åkte dit för att hämta ut bilen för en (... liten) summa. Nä fyfan. Nära till gråt och vredesutbrott fick vi hämta el volvo. 
 
Som vanligt har jag mycket att berätta, men jag måste avsluta för idag. Bilderna får tala för sig själva och jag LOVAR att jag ska skriva oftare när vi börjar skolan. De flesta bilderna har vår egen fotograf Apple tagit. Så himla fina bilder :) 

Hoppas ni har det bra där hemma. Hur mår ni? Vad gör ni? Är sommarn slut? Är ni lyckliga? 

SAKNAR ER. Vill kramas med er alla, just precis nu. 

Hasta luego!