Tjenare älsklingar. 

Jag vet att jag inte legat i med uppdateringen, det beror på att mina ögon slår igenom som svängdörrar på kvällarna innan jag hinner öppna varken dator eller bok... och för att vi bott på olika strandparkeringar utan wifi. 

MEN nu sitter vi på Peter Pan, färjan som tar oss till kontinenten. Jo jo, nu är vi på väg. 17.45 är vi i Lübeck, vi har kollat ut en parkering med el, vatten och toalett för vår första natt i Tyskland. Känns så jävla gött och härligt i kroppen att vara utanför Sverige nu.. 

Vi har spenderat natten utanför vattenverket i Trelleborg, det blev ett hastigt stopp för jag fick migrän och behövde lägga mig ner. Sen blev vi kvar och det gick ju också bra att sova mitt i en stad efter en gata. 

 Vi käkade indiskt och har börjat morgonen men en rivig termos kaffe var, Stefan har varit på toaletten typ 4 gånger.. jag tyckte han kunde testa en vindaloo.. 😅 

 För övrigt var inte direkt Trelleborg en stad med semestertryck. Typ 1 bar öppen, som ett större Dalarasten (ni från hemtrakten vet vad jag menar). Inte ens hotellet mitt i staden hade en bar. Men vi drack två glas vin och däckade i husvagnen vid tolv. Imorse premiär kissade jag i hinken eftersom vi saknar toalett, kändes otrevligt att kissa utanför vattenverket imorse. Hinken fungerade precis som en omodern toalett, lite svårare att sitta bekvämt bara. Det är en fråga om att vänja sig. 

Nu har vi bott i la caravana i ca 2 veckor. Vi har tagit oss från Dalarna och neråt med övernattningar i Grängesberg (hahaha, tre mil från start 😂), Degerfors, Göteborg, Jönköping, Nässjö, Falsterbo, Trelleborg. Härligast hittils har helt klart varit Falsterbo. Där hade vi havet utanför dörren, toaletter likaså, vit sandstrand, kristallklart vatten, vågor och en magiskt vacker solnedgång och för att inte tala om blodmånen vi fick uppleva till vinet mot natten. Det var dessutom helt gratis som nästan alla andra ställen vi stått på. Där träffade vi en supercool "vindsurferpappa" som var ute med sin GIGANTISKA van och två ungar. Han skulle bo där på parkeringen i tre dagar sa han, det är bara att flytta sig nån millimeter och ignorera alla sura semesterpappor ;) Vi stängde deras van när dom ville sova mot natten, han hade ingen bra lösning för att stänga innefrån än sa han. Haha. Men han gav oss lite självförtroende till vår 24-timmars lag för parkering. Skiter väl i alla sura som tar in på hotell var fan dom än åker, för här kommer fan vi med vårt hem. 

Vi börjar vänja oss och hitta våra rutiner. Mina utbrott blir färre och färre, Stefans nerver är som stål (vilket är förbannat tur) annars hade vi separerat för länge sen... Jag vet vad ni tänker och ni har helt rätt. Att leva med en Pms-Tuffla med adhd på 8 kvadratmeter kan bli ett tufft äventyr i sig.. 

Jag har iallafall fått koll på hur gasolgrejerna fungerar, hur man vevar upp och ner stödben. Och hur elen fungerar.. typ. Hittils har våra solceller levererat, vi har inte varit utan batteri sedan vi lämnade. Visserligen har solen gassat på bra ordentligt, men det känns lovande och som en bra investering. 

 På kvällarna parkerar vi gratis på strandparkeringar med toaletter och vatten. Njuter av solnedgångar, musik, spel och ljummet vin (ibland får vi det kallt...) det beror på om vi haft vanlig el eller inte.. vilket vi bara haft en gång under resan så det är mest ljummet vin, men, inte gråter vi över det. Efter två glas har man glömt varför det är ljummet - vårat guldiga kylskåp är en jävla sopa och vägrar fungera på gasolen .. vi har inte lyckats löst problemet än. Vi tänker att det säkerligen finns en superkylväska som fungerar med 12v. Pappan muttrade och lät inte direkt positiv men kanske känner vi någon annan med bättre erfarenheter eller tips? 

Har så mycket jag vill berätta men mitt "gratisinternet" börjar dö här på färjan och det kostar typ en miljon att surfa så jag uppdaterar er snart igen. Det har tagit sex timmar och 20GB internet att ladda upp tre foton.... hur kan det ens vara möjligt? Känns som jag återigen är sopslut gällande IT. 

Återkommer med MASSOR av bilder imorgon. För imorgon ska vi besöka civilisationen. 

JAG ÄLSKAR ER!

BESOS <3 

Fika i grythyttan. 
Vin i degerfors. 
 Sjötorp.